Pro Time

Kaj počnemo in

Kdo smo?

Ekipa podjetja Protime.si zagotavlja profesionalno elektronsko merjenje rezultatov na različnih športnih tekmovanjih od tekaških prireditev in maratonov, triatlona, kolesarjenja, do atletike, trail tekov, gorskega kolesarjenja in motošporta. Z uporabo moderne in visoko tehnološke opreme zagotavljamo natančnost meritev v vseh pogojih, obenem pa tudi izjemno preprosto uporabnost za udeležence športnih tekmovanj. Protime.si ponuja moderno vizualno podporo prireditvam, od uporabe velikih LED semaforjev in LCD displayev, do sodobnih »tracking« rešitev in podpore TV produkciji in TV grafiki.

Predanost Preciznost Profesionalnost Protime.si

Kako se je vse sploh začelo?

Milestone

2007
2007

2007

Ob koncu študentskih let in zaključevanju kariere atleta, tekača na 800 m, se Domnu Žnidariču porodi ideja o ustanovitvi lastne merilne ekipe na področju športa. Prvi kontakti s proizvajalci opreme.

2014
2014

2014

Po dolgih letih ideja vendarle dozori in sledi ustanovitev družinskega podjetja Protime.si. Sledi mukotrpno iskanje prvih priložnosti za sodelovanje na športnih prireditvah v slovenskem prostoru, Protime.si pa že jeseni vzpostavi partnerstvo s podjetjema race|result in Timetronics, ki nudita tehnološko podporo.

2015
2015

2015

30+ projektov. Vzpostavitev spletne strani in prvih spletnih prijavnic. Kot prvi v Sloveniji uvajamo elektronske čipe, integrirane v štartnih številkah. Širitev na hrvaški trg.

2016
2016

2016

70+ projektov. Pridobitev certifikata Atletske zveze Slovenije za meritve na atletskih mitingih, sodelovanje na OceanLava seriji, pridobitev napredne triatlon tehnologije. Širitev Protime ekipe z novimi sodelavci.

2017
2017

2017

100+ projektov. Nadaljnja širitev na hrvaški trg in investicija v posodobitev voznega parka – 2 kombija. Prevzem prvih športnih prireditev, kjer zagotavljamo izvedbo »na ključ« s celotno tehnično in logistično podporo.

2018
2018

2018

Sodelovanje na prvem maratonu, širitev na trge v Srbijo ter Bosno in Hercegovino. Investicija v novo tehnologijo, zagotavljanje podpore kompleksnih spletnim prijavam, širitev na meritve v motošportu.

2019
2019

2019

130+ projektov. Pridobitev licence s strani organizacije Ironman in meritve na 5150 Ironman triatlonu. Vzpostavitev kompletnega sistema prijav na tekmovanja s plačili in pripadajočo avtomatizacijo. Nove zaposlitve in izdatna investicija v opremo ter dodatno vozilo.  Razširitev delovanja na Črno goro.

2020
2020

2020

V februarju rekordnih 3.300 tekačev na maratonu v Splitu. Sledi ekspresni udarec epidemije in kasneje pandemije Covid-19, ki z odpovedjo precejšnjega števila športno rekreativnih prireditev močno vpliva na sezono.

2021
2021

2021

Pandemija Covid-19 se nadaljuje tudi v sezono 2021, vendar se ob koncu pomladi počasi stvari normalizirajo, s tem pa športne prireditve znova zaživijo. Zahvala našim stalnim partnerjem organizatorjem, tudi v tujini, ki so izvedli projekte.

Naša najbolj zvesta

Ekipa

Domen Žnidarič

Domen Žnidarič

founder & co-owner, CEO
info@protime.si
Tina Jureš

Tina Jureš

project manager & co-owner, senior race timer
tina@protime.si
Borut Podgornik

Borut Podgornik

senior timing assistant, AIMS measurement specialist
borut.podgornik@triera.net
Tine Lenart

Tine Lenart

junior race timer, customer & technical support
tine@protime.si
Darko Novak

Darko Novak

head of photography, senior timing assistant
Aljaž Kokol

Aljaž Kokol

junior race timer, web administrator
Maja Žnidarič

Maja Žnidarič

customer support, head of on-site race office
Helena Javornik

Helena Javornik

3x olympian, timing assistant
loading...