Pro Time

Rokov tek po šmarskih bregih 2022

18. junij 2022

Tek

Šmarje pri Jelšah, SLO

Tekaško društvo Rokov tek

O dogodku

Sodobni čas narekuje vse več obveznosti, stresa in nezdravega načina življenja. Ljudje pozabljamo nase, na svoje zdravje in na druženje s prijatelji. Rokov tek je odlična priložnost, da združimo prijetno s koristnim, zato vas vabimo v naše lepe kraje in v našo družbo, da jih in nas spoznate na malce drugačen način – skozi tek, pohodništvo in kolesarjenje.

Dogodki Rokovega teka po šmarskih bregih se odvijajo skozi celoten dan po raznoliki pokrajini kozjanskih gričev, ki jih dopolnjujejo naravne, kulturne in turistične znamenitosti. 

300 m – tek, namenjen predšolskim otrokom in njihovim staršem.
600 m  – tek, namenjen osnovnošolskim otrokom do vključno 11 let.
SPRINT NA SV. ROK – 140 višinskih metrov vzpona med kalvarijo do cerkve sv. Roka, ki je eno izmed sedmih čudes Slovenije.
Po Marjanovi poti s kolesom (27 km) – kolesarjenje po občini Šmarje pri Jelšah, ki je netekmovalnega značaja in poteka v spomin na Marjana Čuješa, nekdanjega občinskega svetnika in nekdanjega podžupana občine Šmarje pri Jelšah.
3 km – nezahteven rekreativni tek za najstnike med 12. in 19. letom starosti, za družine in ostale rekreativne udeležence prireditve.
11,5 km – tek za vse rekreativne udeležence, tekmovalce in  pohodnike. Tek je del Štajersko Koroškega pokala v tekih 2022. 

Spominske medalje prejmejo vsi udeleženci na vseh trasah. Najboljši pa tudi medalje, pokale oz. druge nagrade. 

Prijavnica

rrLogo CRN
1000px_protime_timing_crni

Date

18 06 2022

Time

2:00 am - 3:00 am
Vse kategorije
loading...